Állampapír vásárlás Ügyfélkapun keresztül

Állampapírvásárláshoz értékpapírszámlára van szükség, melyre lehetőségünk van - Ügyfélkapus bejelentkezéssel - a Magyar Államkincstár (MÁK) honlapján, a vásárlás az online értékpapír forgalmazási rendszerén, a Webkincstáron, illetve a Mobilkincstáron keresztül zajlik.
ápr.7_állampapír

Állampapírvásárláshoz értékpapírszámlára van szükség, melyre lehetőségünk van – Ügyfélkapus bejelentkezéssel – a Magyar Államkincstár (MÁK) honlapján, a vásárlás az online értékpapír forgalmazási rendszerén, a Webkincstáron, illetve a Mobilkincstáron keresztül zajlik.

Aki nem elektronikusan szeretne értékpapírt vásárolni, számára megfelelő alternatíva a telefonvonalon keresztül igénybe vehető információszolgáltató és kereskedési rendszer, a Telekincstár.

Fizetni átutalással és kártyával is lehet, de fontos, hogy hitelkártyás fizetés esetén, a kártyás költés után nem jár visszatérítés.

Az Államkincstárnál közvetlenül lebonyolított ügylet ingyenes, ezzel szemben a közvetítőcégek felszámolhatnak díjakat️!

Ez az oldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan múködés biztosítátása érdekében sütiket (cookie-kat) használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja az Adatkezelési szabályzatunkat.