Ügyfélkapun keresztül elérhető egészségügyi szolgáltatások

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) Magyarország e-egészségügyi rendszere, amelyen keresztül minden magánszemély leletei, különféle egészségügyi vizsgálatokkal kapcsolatos információk és felírt receptek érhetőek el.
márc.22_eeszt

Az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) Magyarország e-egészségügyi rendszere, amelyen keresztül minden magánszemély leletei, különféle egészségügyi vizsgálatokkal kapcsolatos információk és felírt receptek érhetőek el. Mindenkinek van profilja, melyet az Ügyfélkapus bejelentkezést követően a TAJ szám megadásával nézhetünk meg.

Az itt tárolt adatokhoz való hozzáférés korlátozható, de a háziorvos és a kezelőorvos számára láthatóak, a gyógyszerészek a felírt receptet érik el.

Bejelentkezés után a lakossági portálon elérhetőek különböző tartalmak (pl. tájékoztatások stb.), illetve az EESZT által biztosított szolgáltatások és egészségügyi adatok.

Ez az oldal a felhasználói élmény javítása, valamint a zavartalan múködés biztosítátása érdekében sütiket (cookie-kat) használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja az Adatkezelési szabályzatunkat.